Voce profesionistă, în întâmpinarea turiştilor de la Băile Figa

Obiceiul turistului român de a cere telefonic informaţii despre destinaţia petrecerii vacanţei a determinat echipa www.cazarebailefiga.ro să implementeze un mesaj profesional de întâmpinare a celor care sună la numărul de telefon asociat listării Băile Figa pe motorul de căutare Google.

Apelul cu tarif normal la 0374-490-742 oferă informaţii despre poziţionarea staţiunii, programul de funcţionare a acesteia şi-i îndrumă pe doritorii de cazare să ia legătura direct cu proprietarii de cabane, căsuţe de vacanţă, pensiuni, apartamente, case private, garantând prin ospitalitatea specific ardelenească. În acest fel, echipa de cazare Băile Figa aduce transparenţă maximă, utilă celor care oferă spaţii de găzduire în scop turistic, puşi în valoare şi prin intermediul unui site generos în informaţii specifice: poze, descriere şi numere de telefon.

Ca prim pas, investiţia a presupus angajarea unei voci profesioniste, cu experienţă în domeniul radio-TV, în măsură să răspundă apelanţilor la numărul de telefon implementat pe un serviciu “business IVR”. Aceasta se diferenţiază în mod clar de o mesagerie vocală clasică, prin calitatea audio a mesajului şi prin faptul că poate furniza o statistică detaliată a comportamentului turistului român, oferind o situaţie reală a utilizatorilor, pe intervale de timp.

Pe măsură ce proiectul Băile Figa evoluează şi se extinde (vezi aici următoarele idei de investiţii), echipa de cazare Băile Figa ia în calcul, pe baza consultării cu furnizorii de servicii turistice, şi investiţia într-un call-center profesional, capabil să furnizeze date utile despre programări, tratamente şi găzduire a grupurilor mari (sportivi, întâlniri de afaceri, workshop-uri, congrese politice etc.). Practic, în pas cu dezvoltarea parcului balnear, sistemul de cazare tinde să facă pasul de la stadiul diletant, la nivelul business, inclusiv în extrasezon, onorând eficient cererea masivă; spre exemplu, dacă o persoană va vrea să contracteze 100 de locuri de cazare pentru perioada de vârf, nu va fi nevoită să dea tot atâtea telefoane, ci va putea rezolva totul printr-un simplu apel.

Viitorul sună bine!