Actualizare: 5 victime într-un accident la pasarela din Beclean, una va fi preluată de elicopterul SMURD; trafic blocat pe DN 17

accident pasarele beclean

Două victime din cinci implicate au rămas încarcerate în urma unui accident rutier petrecut de puţin timp la pasarela din Beclean, între un microbuz şi două autoturisme. Persoanele prinse între fiarele contosionate ale maşinii au fost extrase de forţele de intervenţie rapidă şi sunt conştiente, iar celelalte trei prezintă politraumatisme.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a trimis la faţa locului un echipaj de acordare a primului ajutor de la Beclean, două echipaje de descarcerare – de la Beclean şi Bistriţa – şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Circulaţia este blocată în ambele sensuri de mers.

Actualizare ora 9.59: Elicopterul SMURD urmează să aterizeze pentru preluarea uneia dintre victime.; traficul s-a degajat la un moment dat pentru un sens de mers, dar urmează să fie blocat din nou, pentru că va ateriza elicopterul SMURD, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Crina Sîrb.

Sursa: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud

Actualizare ora 10.51

Pe DN 17, între localitățile Sintereag și Beclean, un bărbat de 31 de ani, din Ilfov, in timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Bistrița- Beclean, pe fondul oboselii, ar fi ațipit la volan, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitara, condusă de un bărbat, de 30 de ani, din Dej; un alt autoturism, care circula pe aceeași direcție de mers cu microbuzul și care era condus de un bărbat, de 42 de ani, din Jud Sălaj, încercând sa evite impactul, a ieșit în afara părţii carosabile. În urma accidentului 3 persoane au fost rănite; Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest.

Poliţiştii dirijează traficul rutier în zonă; se circulă alternativ pe o singură bandă.

Sursa: Inspectoratul Judeţean de Poliţie BN