Termeni si conditii

Actualizare: 18 Martie 2018

Termeni legali
1. Utilizand acest Site sau comandand serviciile TAJURN direct, telefonic sau online pe www.tajurn.ro, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii si cu „Politica de confidentialitate” fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

2. Proprietatea continutului
Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC TAJURN SRL, sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata al SC Tajurn SRL sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca Societatea Tajurn SRL isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala, in judecata prin instantele penale.

Dreptul de administrare a site-ului si a continutului acestuia este detinut de catre societatea TAJURN SRL

3. Utilizarea site-ului tajurn.ro
SC TAJURN SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre Societatea Tajurn SRL in acest site, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al SC TAJURN SRL.
Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Societatea Tajurn SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Tajurn SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.
Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin „framing” cu exceptia existentei unui acord scris din partea TAJURN SRL.
Se poate redistribui (share) pe SOCIAL MEDIA orice material publicat pe www.tajurn.ro fara nici o restrictie si fara a detine un acord scris.
Comentariile la articole sunt posibile doar autentificat prin contul de Facebook. Autorul comentariului este singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune produse, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate pe Site.
Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul SC TAJURN SRL.

4. Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin intermediul ID unic, posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.
In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca Societatea Tajurn SRL sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri: Societatea Tajurn SRL poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor; organizatorul (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele Societatii Tajurn SRL in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze; Societatea Tajurn SRL va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct sau afiliat; Societatea Tajurn SRL va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.
In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la contact @ tajurn.ro.
Societatea Tajurn SRL isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.
Societatea Tajurn SRL isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

5. Lipsa garantiilor
Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

6. Exonerarea de raspundere
Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Societatea TAJURN SRL si societatile sale afiliate, functionarii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Societatea Tajurn SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat SC Tajurn SRL. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Societatea Tajurn SRL nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Societatea TAJURN SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, Societatea Tajurn SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea societatii Tajurn SRL.

8. Revizuire termeni si conditii
Societatea TAJURN SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti termeni si conditii prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.
Sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera TAJURN SRL raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva TAJURN SRL drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termeni si Conditii si a legilor sau regulamentelor de aplicare.
Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici TAJURN SRL, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

9. Drepturile de autor
(a) TAJURN, logo-ul “TAJURN”, numele site-ului “www.tajurn.ro”, sunt denumiri si marci comerciale (trademarks) ale SC TAJURN SRL. Celelalte denumiri, marci comerciale si logo-uri utilizate in acest site sunt proprietatea titularilor de drept.
(b) Unele imagini, texte, expresii, logo-uri, video-uri au fost marcate cu dreptul de reutilizare de motoarele de cautare (Google, Bing, Yahaoo, Ask, Aol, DuckDuckGo, Baidu, Yandex) unde drepturile si marca inregistrata apartin autorilor de drept.
(c) Daca sunteti autorul de drept sau ati cumparat drepturile de folosinta cu exclusivitate si nu doriti prezenta lor pe platforma tajurn.ro va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa si semnata la contact @ tajurn.ro (fara spatii) insotita de documentele care atesta dreptul de proprietate.
(d) Atentie! Aceste solicitari trebuie sa fie trimise numai de catre detinatorul drepturilor de autor sau de un agent autorizat sa actioneze in numele proprietarului.
(e) In cazul in care alegeti sa solicitati eliminarea continutului (poze, video) prin transmiterea unei notificari de stergere, va rugam sa retineti ca initiati un proces legal.

10. Legislatie aplicabila si jurisdictie
Daca vreo prevedere din documentul „Termeni si conditii” se considera a fi invalida sau necomforma de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu poate sa influenteze sau sa afecteze valabilitatea si veridicitatea celorlalte prevederi ale documentului „Termeni si conditii” sub a carui acord va aflati in continuare.
Aceste conditii de utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile conditiilor de utilizare si/sau continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste conditii de utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
Documentul „Termeni si conditii”, constituie in intregime un acord – contract incheiat intre dumneavoastra si SC TAJURN SRL cu privire la utilizarea site-ului www.tajurn.ro.