Şoferia, bat-o vina!

Într-un oraş unde toată lumea se plânge de traficul infernal, iar aglomeraţia de pe DN 17 le dă destule bătăi de cap tuturor, regulile de circulaţie le par străine unora dintre participanţii la trafic.

Dacă imaginile cu parcările haotice pe marcajele special trasate pentru ca locurile să fie clar delimitate fac deseori deliciul publicului online pe reţelele de socializare, astăzi, o şoferiţă în vârstă de aproximativ 65 de ani a lăsat mască pe toată lumea care a trecut prin zonă, ziua în amiaza mare: maşina pe care aceasta o conducea a staţionat zeci de minute în şir, în mijlocul intersecţiei dintre strada Grigore Silaşi şi drumul care duce înspre policlinică.

Imaginile ne-au fost trimise la redacţie de unul dintre conducătorii auto nemulţumiţi că situaţia l-a incomodat semnificativ când circula la intersecţia respectivelor căi; culmea, problema nu era rezolvată nici la 35 de minute după întâmplare, spune martorul care a revenit după un timp la locul faptei şi care văzuse totul, din capul locului.

Desigur, circulaţia dificilă de-a lungul Drumului Naţional acaparează aproape în totalitate atenţia autorităţilor din oraş, căci oamenii în uniformă se regăsesc mai mereu la locul problematic, pentru a face posibilă trecerea în condiţii rezonabile. Iar această desfăşurare de forţe vine şi din partea Poliţiei Orăşeneşti, şi din rândul celei Locale, structură aflată în subordinea Primăriei care a angajat de curând un agent în măsură să dirijeze zilnic circulaţia la trecerea de pietoni din zona staţiilor taxi şi caută să-i mai încadreze în muncă şi pe alţii.