Şi prin lupta beclenarilor, Clubul “Ilyo” a ieşit al doilea din 19 la Cupa “Tornado” la taekwondo

Clubul Sportiv “Ilyo” din Bistriţa a concurat la sfârşitul săptămânii trecute cu un lot de 20 de sportivi, între care şi beclenari, la cea de-a opta ediţie a Cupei “Tornado” la taekwondo, eveniment desfăşurat în localitatea Sânta de Mureş, reuşind se impună pe poziţia a doua în clasamentul general al celor 19 cluburi participante.

Luptătorii din judeţul nostru au reuşit să obţină 17 medalii, dintre care zece de aur, două de argint şi cinci de bronz, într-o competiţie care a adus la start 200 de luptători din toată ţara.

Medalii de aur au obținut următorii sportivi: Selena Șolderea , Ana Luiza Bindea, Avram Darius, Pintea Luca Paul, Tudorache Bogdan, Tudorache Mihai, Cociuban Răzvan Daniel, Țenghel Vlad Ioan, Popan Michelle Valentino și Costin Simijdean Vlad.

De argint au fost: Ștefan Gabriel Agrişan și Raul Adrian Avram.

Bronzul a fost pentru: Ana Riti, Tudor Mihai Sas, Alexandru Victor Bojor, David Iosif Simionca și Denis Ionuț Țermure.

“Felicităm staful tehnic care s-a ocupat de pregătirea sportivilor: antrenor emerit Ica Sigartau, instructorilor Orban Ioan Ştefan, Ioana Teodor Iacob și Denisa Timea Zinveliu. Mulţumim părinţilor pentru susţinere, implicare şi încrederea acordată şi tuturor celor care au crezut şi cred în continuare în noi!”, a transmis Marius Muti, preşedintele Clubului “Ilyo” din Bistriţa.