“Olympia” Beclean, la turneul internaţional organizat de şcoala italiană de fotbal din Debrecen

Grupa 2008 a Clubului sportiv “Olympia” Beclean participă în perioada 10 – 12 august 2018 la a doua ediţie a “Cupei Carnavalului”, turneu internaţional organizat în Ungaria de şcoala italiană de fotbal din Debrecen.

Peste două mii de copii şi invitaţi din mai multe ţări sunt aşteptaţi să ia parte la evenimentul ce se va desfăşura în două locuri, pe 14 terenuri mari şi peste 20 de dimensiuni reduse.

“Fiind a doua ieșire cu această generație la o competiție importantă, nu avem așteptări foarte mari. Scopul nostru este să formăm un grup unit, să le dăm încredere copiiilor, să jucăm un fotbal frumos, iar dacă o să putem, să ajungem cât mai sus. Pentru noi este o bună oportunitate să vedem cum se lucrează cu copiii la cluburi din ţări diferite; şi, bineînțeles, să ne și distrăm alături de celelalte echipe participante. Gazdele ne-au promis câteva surprize, atât pentru copii, cât și pentru părinții care vin cu noi”, ne-au relatat antrenorii beclenari gândurile cu care vor porni la drum nu peste multă vreme.