Acasă Featured O beclenară l-a ţepuit cu peste 4.000 de lei pe un doljean dornic de însurătoare… pe Facebook

O beclenară l-a ţepuit cu peste 4.000 de lei pe un doljean dornic de însurătoare… pe Facebook

0
O beclenară l-a ţepuit cu peste 4.000 de lei pe un doljean dornic de însurătoare… pe Facebook

O femeie de 29 de ani din Beclean a găsit o metodă mai puţin ortodoxă de a face bani: profitând de “binefacerile” Facebook-ului, aceasta l-a ademenit pe reţeaua de socializare pe un bărbat de 48 de ani din judeţul Dolj (comuna Maglavit) şi l-a determinat să-i umple contul cu 4.370 de lei, sub amăgirea dorinţei de căsătorie.

Când şi-a dat seamă că a fost înşelat, omul li s-a adresat poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Dolj, cărora le-a povestit tot ce a păţit: în cursul lunii martie a acestui an, s-a împrietenit pe internet cu tânăra din Beclean şi a tot corespondat cu ea pe canalul de socializare până a ajuns chiar să îi trimită bani, în mai multe rânduri, prin mandat postal, crezând că povestea avea să îşi găsească o continuare fericită în faţa ofiţerului de stare civilă.

Când ţeapa amoroasă a ajuns la valoarea de 4.370 de lei, bărbatul şi-a dat seama că ceva nu era în regulă şi împreună cu oamenii legii au pus la cale un flagrant în jurul sumei de 9.400 de lei. Oficiul Poştal Calafat a anunţat autorităţile de acolo, iar în urma unei colaborări între poliţiştii din Calafat şi Reghin aceştia au identificat persoana de la celălalt capăt al firului. Aşa au ajuns la tânăra din Beclean care s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, deşi femeia a declarat sus şi tare că banii erau un ajutor financiar trimis de bărbatul cu suflet mare.