vineri, 19 octombrie 2018

Paste carbonara

De inspiraţie italiană, pastele au marele avantaj că sunt gustoase, se gătesc repede şi sunt destul de uşor de preparat. Deci sunt exact soluţia...

Răsfăţ culinar: minitarte cu fructe

Vă prezentăm un desert delicios şi aspectuos, nu prea complicat, numai bun de pus pe masă în zi de sărbătoare sau oricând vă doriţi...

Furnici în copac

Pentru zilele când nu aveţi timp la dispoziţie pentru mâncăruri foarte elaborate, vă prezentăm o sugestie delicioasă şi hrănitoare pentru prânz sau chiar pentru...

Paste cu pui şi ciuperci

Pastele sunt mâncarea preferată a italienilor, însă la cât sunt de gustoase şi uşor de preparat, pot fi adoptate oricând, cu succes, şi în...

Tocăniţă de porc şi găluşte

Ingrediente: 500 grame pulpă de porc; 3 cepe; 4 linguri de pastă de gogoşari cu roşii; 3 căţei de usturoi; sare şi piper după gust; ...

Tartă cu ton şi porumb

Iată o reţetă ingenioasă şi gustoasă, rapidă, eficientă şi delicioasă! Aluat: 250 grame făină; 120 grame unt; 1 ou; 1 praf de sare; 1 linguriţă...

Tradiţional, de Rusalii: sarmale în foi de viţă cu sos de mărar

Vă propunem pentru acest sfârşit de săptămână un preparat tradiţional de Rusalii, foarte gustos, sarmale în foi de viţă, cu carne de porc, sos...

Tartă fără coacere cu jeleu de fructe şi mascarpone

Iată un desert delicios, preparat la rece, fără coacere, deci e uşor de gătit. Vă scoate din încurcătură la oricare dintre ocaziile speciale la...

Prăjitură cu cireşe şi cremă de ciocolată

Pentru că e sezonul cireşelor, vă propunem o prăjitură delicioasă cu fructe de acest fel şi cu cremă de ciocolată (forma 18X18 cm). Ingrediente pentru...

Salată de ţelină, morcovi şi mere cu maioneză de avocado

Pentru că a venit căldura, iar mâncărurile elaborate cad greu la stomac în această perioadă, vă propunem o reţetă de salată proaspătă, uşor realizabilă...

ULTIMELE ARTICOLE