Jandarmii, mobilizați la evenimentele din weekend; între ele, Zilele Cetății de la Ciuceu-Giurgești

„Începând de vineri 24 august, până în data de 2 septembrie a.c., jandarmii bistriţeni vor asigura măsurile de ordine publică la zilele oraşului. Acestea vor fi asigurate la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Bistriţa şi în Viişoara, la scena amenajată în zona Heidenfield.

De asemenea, la acest sfârşit de săptămână efectivele de jandarmi vor fi asigura măsurile de ordine publică şi la manifestările cultural-artistice ocazionate de Zilele comunei Rodna, respectiv Zilele Cetăţii Ciceului organizate la Ciceu-Giurgeşti.

La misiunile organizate la acest sfârşit de săptămână în sprijinul jandarmilor bistriţeni se vor afla şi jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Regele Ferdinand I” din Târgu-Mureş.    

Tot la acest sfârşit de săptămână jandarmii montani din Piatra Fântânele vor asigura măsurile de ordine publică şi la Maratonul Via Maria Theresia 5.0, în zona Munţilor Călimani, la care s-au înscris 865 de participanţi.

Totodată, jandarmii montani din Rodna şi Piatra Fântânele patrulează în aria de competenţă, aflându-se în mijlocul turiştilor cu sfaturi şi sprijin de specialitate la nevoie.     Pentru orice problemă pe care o întâmpinaţi în spaţiul montan, puteţi apela cu încredere la ajutorul oferit de jandarmii montani în orice împrejurare care vă poate pune în pericol integritatea fizică şi nu numai, sunând la 112.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul”