Hai, de Revelion, la Băile Figa!

oferte revelion baile figa

A trecut vara, nu însă și posibilitățile de distracție și relaxare în stațiunea Becleanului. Indiferent de anotimp și de temperaturile de afară, Băile Figa pot fi de Crăciun și de Revelion o destinație mult mai potrivită decât se așteptau, la începuturi, făuritorii lor, care le concepuseră cu gândul la zilele toride de vară.

Înmulțirea cabanelor într-o zonă unde nu doar apele și nămolurile sărate, ci și dealurile împădurite sunt la ele acasă, face destinația căutată chiar și în sezonul rece, mai ales în momentele de sărbătoare creștină sau laică specifice sfârșitului de an. În context, învecinarea cu posibilitățile de agrement ecvestru puse la dispoziție de una dintre cele mai mari herghelii din țară nu poate face decât bine ocaziilor turistice generate în teritoriu. Iar lumea simte asta din plin: pentru călărie sau bălăceală, pentru distracție sau relaxare în aer curat, destinația care a făcut celebru satul de lângă Beclean nu se dezminte nici la sfârșit de an 2018 și început de 2019.

Pe internet, căci acesta este trendul, oferte Revelion Băile Figa au început să apară în ton cu evenimentele dintre ani. Echipa Cazare Băile Figa vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare în acest sens. Contacteaz-o și vei găsi tot ce îți dorești pentru a te simți bine la cumpăna dintre ani.