Luiza Bindea, la Campionatul Naţional de Poomsae; alţi trei luptători din Beclean, la Cupa Hwarang

După ce a ajuns de multe ori pe podiumul competiţiilor naţionale de profil, Luiza Bindea e singura sportivă din Beclean care se luptă azi pentru un loc în vârful Campionatului Naţional de Poomsae, o întrecere a celor mai buni dintre cei mai buni organizată la Odorheiu Secuiesc. Participarea în sine la un asemenea nivel competiţional e o performanţă notabilă, întrucât evenimentul reuneşte în jur de 200 de luptători, iar concurenţa e acerbă la fiecare categorie din concurs.

Luiza Bindea va lupta şi mâine, tot la Odorheiu Secuiesc, la Cupa Hwarang, împreună cu alţi trei sportivi pregătiţi la Beclean de antrenorul de taekwondo, Orban Ioan: Vlad Costin, Denis Ţermure şi Valentino Popan. Mult succes tuturor!

Actualizare:

După multă muncă, rezultatele Luizei Bindea nu au întârziat să apară. Chiar şi acum, sportiva beclenară a reuşit un onorant loc 5, la categoria juniori mici, clasa A, cu o medie generală de 3.80, făcând faţă unei competiţii la care au participat opt luptătoare de elită. Concursul este unul extrem de riguros, cinci arbitri urmăresc fiecare mişcare a sportivelor, pornind de la degetul mare de la picior până la privirea care trebuie coordonată la secundă, într-un anumit fel.