Asistentul Google poate cumpăra bilete la cinema în locul tău

Folosiți asistentul Google? Ar fi bine să folosiți smartphone-ul vostru la adevărata lui putere! Cu ajutorul asistentului Google, îi puteți ordona verbal telefonului să trimită mesaje text la unul din contactele voastre, să caute pe Youtube melodia dorită, să aprindă lumina în dormitor, asta pentru cei care dețin o casă tehnologizată.

Ultimul truc al celor de la Google este sistemul care comandă bilete la cinema în locul tău. Printr-un parteneriat cu Fandango, ajutorul dvs. digital poate lua decizii cu privire la filmele de care sunteți interesat. Poți să cumperi bilete la cinema folosind vocea ta, sau poți să ceri informații despre filmele care rulează la cinematografele din apropiere, sau doar să vizionezi un trailer. Cu siguranță este doar o chestiune de timp pănă când serviciul de comandare a biletelor la cinema prin asistentul Google se va extinde și pe piața de la noi.

Asistentul Google este util și când dorești să cauți recenzii ale unor produse sau servicii care te interesează, sau chiar să efectuezi căutari pe Google prin comandă vocală, și nu scrisă. Căutările online prin intermediul vocii sunt tot mai frecvente, analiștii din domeniul IT susțin că în viitorul apropiat vor înlocui căutările clasice de tip text.

Pentru a beneficia de căutări vocale pe Google, instalați aplicația Google search pentru Android sau pentru iOS, apăsați pe butonul de microfon și incepeți să vorbiți. Simplu!

Inteligența artificială își face simțită prezența tot mai mult în viața noastră. Conform scriitorului Alvin Toffler, apogeul inteligenței artifciale va fi atunci când mașinile vor crea în mod independent alte mașinării.