Asfalt pentru tot Căianu

Toate drumurile comunei Căianu Mic – în fapt 46 de străzi – vor intra în acest an în lucrări de reabilitare, graţie unei investiţii de 2,5 milioane de euro, bani asiguraţi din bugetul UE şi cel al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Practic, primarul Paul Ştir a semnat vineri, 9 martie 2018, la Bucureşti, contractul de finanţare, în prezenţa vicepremierului Paul Stănescu, deţinător al portofoliului de resort, cel pe care l-a şi invitat la momentul inaugural.

“Începutul primăverii aduce veşti bune pentru comuna noastră! Căianu Mic a dovedit mereu că este o comunitate unită, puternică, una care reuşeşte, iar prin investițiile realizate până acum am contribuit substanțial la înfrumusețarea și modernizarea locurilor în care trăim!” – spune primul gospodar al Căianului, cu precizarea că, în acelaşi context, o întâlnire cu Ioan Deneş, ministrul Apelor şi Pădurilor, i-a dat speranţa identificării unor soluţii pentru regularizarea întregii Văi a Ţibleşului, necesare în ideea prevenirii şi combaterii efectelor devastatoare ale inundaţiilor.