Alex Ignatiuc din Beclean e noul lider al Ligii Elevilor Social-Democraţi din Bistriţa-Năsăud

Anunţul a fost făcut ieri, pe reţeaua de socializare, de liderul tinerilor PSD din judeţ, Bogdan Ivan Gruia, ca urmare a evenimentului la care au participat, pentru o întâlnire cu elevii, preşedintele judeţean al social-democraţilor, Emil Radu Moldovan, şi fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană: “Până acum ceva timp, reprezentam cea mai tânără generație din chipa social-democrată bistrițeană! Dar, timpul trece și oameni buni vin alături de noi și din generațiile mai tinere, motiv pentru care vreau să îl felicit pe Alex Ignatiuc, noul lider al Ligii Elevilor Social Democrați! Îi urez mult succes și așteptăm de la generația sa idei și propuneri pentru politică și administrație!”

După cum se prezintă pe Facebook, Alex Ignatiuc are 19 ani şi studiază la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării; este coordonator regional şi ambasador al Dialogului Structurat cu TINErii în Bistriţa-Năsăud la Forumul Tinerilor din România, comunicator la Ministerul Tineretului şi Sportului din România şi voluntar la Asociaţia  “Tineri pentru comunitate” Bistriţa. În trecut a activat la Crucea Roşie Beclean şi în cadrul Consiliului Judeţean al Tinerilor Bistriţa-Năsăud.

În primăvara anului 2016, Liga Elevilor Social-Democraţi s-a lansat şi la nivelul oraşului Beclean,Oana Georgiana fiind atunci validată în funcţia de preşedinte al acestei structuri politice locale.