Actualizare: Accident la Şieu Măgheruş: Două victime, la spital (foto)

Un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 40 de ani sunt transportate la spital, cu multiple contuzii, după ce au fost implicate în urmă cu puţin timp într-un accident rutier petrecut între două maşini, la Şieu Măgheruş.

Echipajul cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi cel de acordare a primului ajutor al SMURD au găsit victimele conştiente, stabile hemodinamic şi respirator, ambele urmând să ajungă la unitatea de primiri urgenţe din Bistriţa pentru investigaţii de specialitate.

Actualizare de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie

Un bărbat de 27 de ani din Zalău, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe direcţia de mers spre Beclean, ar fi efectuat o manevră neregulamentară de depăşire, intrând în coliziune cu o maşină care circula pe aceeaşi direcţie şi făcea un viraj la stânga, fiind condusă de o femeie de 40 de ani din Bistriţa.

A rezultat rănirea ambilor conducători auto, rezutatele testării cu aparatul etilotest fiind negative. Poliţia continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la nefericitul eveniment rutier.