536 de joburi disponibile în judeţ; 5 sunt în zona Becleanului

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi instituţiile teritoriale din subordine au publicat recent lista locurilor de muncă vacante la data de 25 aprilie 2018, aşa cum reiese aceasta din centralizarea datelor furnizate de agenţii economici şi angajatorii din ţară.

536 de joburi sunt disponibile în acest moment la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, dintr-un total de 34.992 existente la nivelul întregii ţări; dintre acestea, patru se găsesc în oraşul Beclean şi unul la Nuşeni.

De pildă, magazinul de telefonie “Trend Mobile” SRL (telefon 0748288352) caută un agent comercial pentru punctul de lucru din Beclean.

Direcţia Generală de Aistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud (telefon 0263230502) scoate la concursul din 7 mai 2018 un post de asistent cu studii postliceale şi două de infirmieră, cu pregătire de şcoală generală, toate la Centrul de Recuperare Adulţi din Beclean; aceeaşi instituţie caută un lucrător calificat pentru munca la bucătărie, pentru Centrul de Persoane Vârstnice din Nuşeni.

În judeţ, angajări mai fac instituţii publice precum Consiliul  Judeţean şi Primăria Bistriţa sau societăţi ca “Aquabis” şi “Supercom”. Lista completă o găsiţi aici.