416 locuri de muncă vacante, publicate de AJOFM; 3 sunt în zona Becleanului, la instituții de stat

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud a publicat lista locurilor de muncă vacante la data de 21 august 2018. Din totalul celor 416 joburi disponibile, 3 se găsesc la instituții ale statului existente în zona orașului Beclean.

Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud caută, de pildă, pentru punctul de lucru de la Beclean, o persoană capabilă să ocupe postul de betonist. Informațiile necesare pentru înscrierea la concurs se pot obține la numărul de telefon: 0263/217146.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, pe de altă parte, are disponibil un post de inspector de specialitate pentru punctul de lucru de la Beclean. Aspiranții trebuie să aibă studii economice și să-și depună dosarele până în data de 31 august 2018 pentru concursul care se va ține în perioada 10 septembrie – 13 septembrie 2018.

Cu aceleași perioade de depunere a documentelor și de susținere a concursului, respectiva instituție are nevoie și de o spălătoreasă cu studii generale, pentru punctul de lucru de la Nușeni; în ambele cazuri, detalii se pot obține la numărul de telefon: 0263/230502.

Vezi aici lista completă a joburilor disponibile în județ.