24 de sportivi din 5 țări, la MIX KOMBAT 4; urmașul lui Moroșanu, în centrul evenimentului

În an centenar, Clubul Sportiv „Profesional Fight Gym”, cu susținerea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, vă invită la MIX KOMBAT 4!

„Mai avem o săptămână de pregătire pentru marele eveniment care va avea loc la Sala Polivalentă din Bistrița, în data de 17 noiembrie, începând cu ora 19.00. După cum v-am obișnuit și anii trecuți, vrem să vă oferim un spectacol marțial de zile mari, într-un eveniment internațional care reunește 24 de sportivi din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria și România!

Vor fi meciuri la diferite categorii de greutate, cu un nivel tehnic ridicat. În Main Event va lupta urmașul lui Moroșanu, puternicul sportiv Sebastian Cozmâncă, cel care acum o lună a câștigat centura categoriei 95 kg la Dynamite Fight Show; el va lupta împotriva lui Yuri Gorbenco, un sportiv din Ucraina, cu 10 kg mai greu decât el. Co Main Eventul va fi un meci de centură la categoria 81 de kg între bistrițeanul Sîngeorzan Emilian și Koncz Attila din Ungaria, ambii sportivi câștigând meciul din Mk3.”, relatează echipa „Profesional Fight Gym”, coordonată de Ionel Burduhos.